Λασηθιωτάκης Ιωσήφ


Βιογραφικό

Ο Ιωσήφ γεννήθηκε στην Αθήνα τον Μάιο του 1993.
Η καταγωγή του είναι από το Ηράκλειο της Κρήτης, αλλά κατοικεί μόνιμα στα Βριλήσσια Αττικής, όπου και μεγάλωσε ως παιδί.

Σπούδασε Μηχανολόγος Μηχανικός στην Πολυτεχνική Σχολή του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη από το 2011 μέχρι το 2018.
Εργάστηκε από το 2018 ως βοηθός Γεωπονικού Συμβούλου, στην Eurobank ως Digital Expert, στον ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ ως picker παραγγελιών και ως πωλητής ειδών τεχνολογίας στα Public-MediaMarkt.

Υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία στις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις ως Δεκανέας Στρατονομίας στον στρατό Ξηράς. Το καλοκαίρι του 2022 εντάχθηκε στην ομάδα πωλήσεων της ΝΝ Hellas, πιστοποιήθηκε ως ασφαλιστικός κι επενδυτικός σύμβουλος από την Τράπεζα της Ελλάδος κι έχει στόχο πλέον να γίνει ένας από τους πιο αναγνωρισμένους, ξεκάθαρους κι εξυπηρετικούς επαγγελματίες στην χώρο της Ιδιωτικής Ασφάλισης.
Το ήθος του, ο χαρακτήρας του κι η πολυδιάστατη εργασιακή του εμπειρία από την επαγγελματική του σταδιοδρομία, εγγυώνται πως κατανοεί πλήρως τις ανάγκες τόσο μιας οικογένειας όσο και την κατάσταση του κάθε ατόμου, με αποτέλεσμα να είναι ικανός να προτείνει τις κατάλληλες ασφαλιστικές κι επενδυτικές λύσεις στα ζητήματα που τους απασχολούν.